Capellades celebra la seva Festa Major d’Hivern

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

La Festa Major de Capellades s’ha celebrat amb totes les mesures sanitàries i amb molt bona acollida per part dels capelladins i capelladines que han participat dels diferents actes.

Primer s’ha començat amb teatre. El matí de divendres els joves van poder gaudir amb una sessió matinal dels sonetos de Federico Garcia Lorca “Amor oscuro”. La representació va agradar tant als joves com a la resta de públic que va assistir a la representació del vespre.

El dia de Santa Dorotea es va celebrar una missa a l’església, on es va renovar els vots de poble. En acabar, concert amb l’organista Josep Mata.

Per la tarda el Teatre La Lliga es va tornar a omplir de música, amb el concert acústic de la Suu, que va fer les delícies dels assistents.

El darrer acte va ser en el mateix espai, però amb un públic molt familiar veient els “Nàufrags” de la Cia Industrial La Teatrera.

La regidora de festes Susana Moreno, considera que “aquesta Festa Major ens ha permès gaudir de la cultura, complint amb els requisits sanitaris d’aforament, distància, rentat de mans i mascareta. La música i el teatre dels actes programats han estat una bona manera de celebrar la Festa Major d’Hivern de Capellades”.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 14:15