Capellades aprova el seu primer Pla d’Actuació Municipal

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Capellades ha aprovat a la sessió ordinària del mes de setembre el seu primer Pla d’Actuació Municipal.

Els 3 grups polítics de l’oposició s’hi van abstenir, coincidint en considera’l com una proposta només de l’equip de govern.

El PAM és un important instrument de planificació estratègica per a l’acció de govern. Aquest document recull els objectius de caire estratègic que guiaran les actuacions que s’implementaran en el que resta de mandat, objectius que, des d’una perspectiva local, tenen la vocació d’alinear-se amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides recollits a l’anomenada Agenda 2030.

A Capellades el Pla d’Actuació Municipal està organitzat en 6 objectius estratègics: Incrementar la cohesió i el benestar social; promoure el desenvolupament econòmic de la vila; fomentar la cultura, el coneixement i l’esport com a elements essencials de la qualitat de vida; millorar els espais públics, especialment el manteniment de carrers, places i zones verdes; afavorir el desenvolupament d’una ciutadania conscient, activa, participativa i responsable; millorar la gestió de l’Ajuntament i la seva proximitat als veïns i veïnes.

Darrera actualització: 30.09.2021 | 11:38