Capellades acull la 2a Nit del Turisme

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquest dijous Capellades ha acollit la segona gala de la Nit del Turisme, una proposta que ha donat la benvinguda a 25 nous punts d’informació turística a l’Anoia, que ha fet una taula rodona amb els sectors implicats a la comarca i que ha acabat amb un reconeixement als propis agents.

L’acte, organitzat des del Consell comarcal de l’Anoia, ha comptat amb la presència del conseller de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, Daniel Gutiérrez; el coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Javier Villamayor i el Secretario General para el Reto Demográfico del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, Francesc Xavier Boya.

En el marc de la festa hi hagué els parlaments institucionals. L’alcalde de Capellades, Salvador Vives, va ser l’encarregat de donar la benvinguda explicant com “Capellades és una vila turística des de fa molts anys i precisament el Museu Molí Paperer on som ara mateix acull des de fa dècades milers de visitants cada any”.

La nit va acabar amb la primera entrega dels Guardons de Turisme de l’Anoia. Es va reconèixer l’Observatori de Pujalt com la “Millor experiència Turística”, Cal Carulla com a “Trajectòria Turística” i Anoia Patrimoni es va endur el de “Comunicació de l’empresa i de la destinació”. 

Finalment els assistents van poder degustar una selecció de productes de proximitat.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 11:08