Capellades acomiada els seus veïns traspassats durant la pandèmia

Dimarts, 18 d'agost de 2020 a les 00:00

Aquest diumenge l’Ajuntament de Capellades ha organitzat un acte institucional per acomiadar els veïns i veïnes de la vila que han mort durant la pandèmia i no han pogut rebre comiat arran de les excepcionals mesures i moments que estem vivint.

Molts han estat els capelladins i capelladines que han volgut participar en aquest acte que s’ha fet a la plaça Verdaguer. Primer s’ha començat amb la música d’un violí i d’un violoncel, que han donat pas a la presentació per part de l’alcalde, Salvador Vives. En el seu parlament ha destacat que “és realment una pena profunda, en una vila petita com Capellades on tots ens coneixem, pensar que totes aquestes persones no van poder ser ateses ni acompanyades per les seves famílies, per les seves persones més estimades en el moment de la seva mort. Eren els pares i les mares, els avis i les àvies, les germanes i germans dels amics i de les veïnes i els veïns de la nostra vila. I això ho fa encara més dolorós. El cor se'ns ha encongit i el dol està present encara avui. Rebeu tots una abraçada enorme, un sincer condol de part de tota la corporació local.

En record a totes aquestes persones plantarem una magnòlia als Jardins de l’Hort de la Vila. Volem que aquesta magnòlia sigui un record  que perduri en el temps”.

A continuació la Montse Garcia i la Montse Via van llegir diferents poemes, que van posar un contrapunt balsàmic al moment. L’acte va acabar amb una nova interpretació musical i el comiat per part del regidor de Cultura, Àngel Soteras, qui va ressaltar com “aquest era un acte necessari, ens el mereixíem tots i totes en aquests moments excepcionals”.

Darrera actualització: 18.08.2020 | 13:56