Capellades a punt per celebrar el Nadal

Dimecres, 7 de desembre de 2022 a les 00:05

Capellades ja és a punt per celebrar el Nadal, amb l’ambientació i les activitats habituals d’aquestes dates.

Aquest divendres ja s’ha engegat la il·luminació i s’ha instal·lat la decoració pels diferents carrers de la vila. A la plaça Verdaguer hi ha el bosc amb el gran Tió i per diferents espais hi ha tions més petits. A la plaça de Catalunya també s’hi ha instal·lat una ambientació amb un arbre de Nadal i un parell de casetes i uns petits cérvols que acompanyen el tió. A tot això cal suamr-hi els llums i la música que presideixen l’eix comercial de la vila.

Abans de Nadal l’agenda es caracteritza per les propostes solidàries, com han estat ja el concert solidari de la Casa d’Andalusia, les activitats de La Marató (amb Capellades Comerç i el diumenge 18 amb l’actuació de l’escola Dance&Fun, al Pavelló Poliesportiu). En aquest sentit encara queda per gaudir la “3a. Zambombada solidària del Coro Romero” i la passejada que organitzen els alumnes de l’escola Marquès de la Pobla.

L’escola Mare del Diví Pastor enguany repeteix amb el Pessebre Vivent a la Font Cuitora, que es farà el dia 17 de desembre.

Abans hi ha un taller de cuina per inspirar les taules de les properes trobades familiars i d’amics, que necessita d’inscripció prèvia i que es farà a la biblioteca El Safareig el dimarts 13 de desembre.

Aquest diumenge els Amics de l’Orgue posaran el punt més tradicional amb el Concert de Nadal, que es farà a les 12 del migdia amb el tenor Carlos Cosías i Josep Rumbau a l’orgue.

Com a activitats habituals de cada any tenim Capellades Comerç organitzant el Tió del dia 24 a les 12 a la plaça Verdaguer amb un espectacle familiar inclòs de Rah-Mon Roma;  la Cursa del Gall Dindi el dia 25, amb inscripció prèvia a la web d’AEMdeKp i el tradicional concert de Sant Esteve organitzat per la Coral Noves Veus, que es farà el dia 26 a les 7 amb un concert de sardanes per a cobla, amb la Cobla Almogavarenca.

El Saló de la Infància es farà del 28 al 31 de desembre al Pavelló Poliesportiu, amb activitats matí i tarda (excepte el dia 31, només pel matí).

Començarem l’any portant la carta als patges el dia 1 a la tarda a la plaça de Catalunya i veurem arribar els Reis d’Orient el dia 5, rebent-los amb una cavalcada pels carrers de la vila.

Darrera actualització: 07.12.2022 | 11:28