Canviem de setmana i seguim de Festa Major

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 00:00

Dilluns hem començat una mica més tard, a les 11, però ha estat molt divertit veure petits i alguns grans tirar-se amb flotadors pel tobogan amb aigua que s’ha col·locat al carrer Garbí.

Per la tarda s’ha fet en dos torns, a les 5 i a les 6, el Taller d’eines prehistòriques a l’Abric Romaní. En Miquel Guardiola, de l’IPHES, ha fet una recorregut per la prehistòria tot mostrant a grans i petits com es feien i evolucionaven les eines dels nostres avantpassats, que feien servir els recursos que tenien a l’abast amb molta imaginació i enginy. El taller ha acabat demostrant en directe com feien per aconseguir foc.

Mentrestant la plaça del Consell d’infants resistia amb els “Pirates de secà” de la Cia. Xip Xap. L’espectacle ha combinat l’humor, una mica d’aigua i ballaruca sense moure’s de lloc, tot combinat per fer gaudir els molts nens i nenes, però també a les seves famílies.

 Pel vespre, 3 propostes. A la mateixa plaça s’hi ha fet cinema a la fresca i crispetes mentre es projectava “Scooby!”.

Una mica abans, a la plaça de La Lliga, Concert de Capvespre amb Corc Drums&Organ, que ens ha fet retrocedir amb la seva música fins als anys 60, amb un domini de l’orgue i de la bateria que ha deixat la plaça amb la boca ben oberta.

Finalment la plaça Catalunya ha acollit el Concert Jove amb, Flashy Ice Dreams, P.AW.N Gang i 31FAM. Les entrades totes exhaurides i moltes persones amb ganes de passar-ho bé i deixar-se portar pels ritmes i el bon directe de les 3 formacions que ho van donar tot dalt de l’escenari. A l'entrada s'ha isntal·lat un punt lila amb materia per fer difusió de la campanya "Estimo com vull", amb l'objectiu d'evitar les agressions sexistes i legtbifòbiques.

Darrera actualització: 17.08.2021 | 12:20