Campanya per acabar amb la brossa al carrer

Dijous, 31 de de març de 2022 a les 00:00

Els Serveis municipals estan aquests dies col·locant uns cartells informatius als espais on habitualment es detecta una major concentració de bosses d’escombraries abandonades a les papereres o al carrer mateix.

En aquests rètols es recorda que abandonar residus a la via pública és una infracció greu, que té una sanció econòmica que pot arribar als 250 euros.

Aquesta acció informativa va lligada a la reactivació dels expedients que s’encarreguen de posar aquestes multes i tramitar-ne el cobrament.

Tal com explica l’alcalde de Capellades, “fa ja força setmanes que ha augmentat la pressió contra aquestes persones que no fan el porta a porta i deixen la brutícia al mig del carrer. En els darrer mesos s’ha aconseguit baixar els quilos de brossa recollits, cosa que vol dir que hi ha menys persones que deixen la brossa al carrer. Fa unes setmanes ha començat un educador a treballar també en aquesta línia que seguim de manera conjunta des de l’empresa que gestiona el porta a porta, Anoia Verda, i nosaltres com a Ajuntament”.

Aquests cartells informatius s’estan col·locant en els espais que ara mateix tenen més abandonaments, com són el carrer Lluís Companys, a prolongació Miquel i Mas, la plaça d’Espanya o als carrers Garbí,  Ausies March i Sarrià de Ter.

Darrera actualització: 31.03.2022 | 13:05