Campanya “Honoratge a les dones treballadores”

Dijous, 4 de març de 2021 a les 00:10

Aquest dilluns a Capellades es celebrarà una nova edició del 8M, enguany amb la campanya “Juntes imparables”.

L’objectiu d’aquesta acció és posar en valor les dones treballadores, amb una exposició fotogràfica de diferents perfils de dones treballadores: educació, sanitari, comerç, artístic, esport, restauració... Les imatges recolliran algunes professions –totes no hi podran ser malauradament- per d’una banda posar també en valor les dones que treballen en tasques no remunerades i de l’altra, denunciar les importants diferències que hi ha entre els homes i les dones en el món laboral.

La campanya “Juntes imparables” també compta amb la col·laboració de Capellades Comerç, a través del “Pack lila”, amb un vinil adhesiu, un cartell de la dia i una planta lila, als establiments que hi ha volgut donar suport.

Per al mateix 8M s’ha organitzat un Comitè de vaga, que actuarà al llarg del dia animant a participar en aquesta vaga feminista, amb el lema : “8M Ens aturem perquè el món funcioni”. A les 10 del matí hi haurà piquets informatius i a les 12, concentració a la plaça de Verdaguer per fer lectura del Manifest.

Aquest mes de març, concretament el dia 30, també se celebra el  Dia Internacional de les Dones Treballadores de la Llar i de les Cures i per això es farà per vídeo conferència dues xerrades. La primera serà el dia 25, amb els sindicats i Associacions SindiLlar i les Kellys i la segona el dia 26 amb sindicats i testimonis de treballadores de la llar i de les cures.

Darrera actualització: 04.03.2021 | 16:58