Bona acollida dels actes commemoratius del 25N

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 01:00

Amb els dos concerts de divendres i diumenge s’ha posat punt i final a tota una setmana d’actes diversos entorn al 25N.

La regidoria d’Equitat i la Taula de Dones de Capellades han preparat moltes propostes diferents amb el mateix objectiu, sensibilitzar Capellades respecte les violències masclistes.

La regidora d’Equitat, Adela Morera, així ho va ressaltar en el parlament que va realitzar abans del concert de l’Anna Andreu. “Totes nosaltres, totes les que som aquí, som expertes en l’experiència de la violència masclista. En un àmbit o en diversos; en nosaltres mateixes o en dones properes.

Estem fartes, cansades del silenci entorn els perpetradors de la violència, de la no responsabilització dels agressors, de l’absència de reconeixement. Com cada any, seguim i seguirem denunciant i recordant, avui i sempre, que la violència és responsabilitat de qui l’exerceix, no de qui la pateix.

Han estat 7 dies de domassos als balcons, pancartes a les entrades de la vila, façanes icòniques de Capellades tenyides de lila, concentració i lectura del manifest convocada per Eixam Roig amb una gran participació, cartells a les botigues explicant els 12 tipus diferents de feminicidis... El punt i final han estat els dos concerts, que van omplir l’aforament permès al Teatre La Lliga de Capellades.

Divendres, l’Anna Andreu presentar temes del seu primer treball i algunes novetats, com una cançó escrita expressament pel 25N. El públic, en plena sintonia amb la cantant, va gaudir de poc més d’una de música que va durar molts pocs minuts.

Diumenge al migdia la connexió es va tornar a repetir amb la Núria Graham presentant “Marjorie”, de la mà de l’entitat que organitza el festival consolidat The Lemon Day. Les ganes de música en directe van deixar diverses persones sense poder accedir a un Teatre que es va quedar petit.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 11:44

Imatges

Concert Anna Andreu Núria Graham Núria Graham