Bona acollida de la tercera edició de la Setmana de la Música a Capellades

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

Durant 11 dies a Capellades s’ha pogut gaudir de 15 iniciatives diferents, amb un denominador comú: la música.

Aquesta ha estat la tercera edició de la Setmana de la Música, una proposta que ha nascut a Capellades per posar en relleu la música. Per això a l’hora de programar les propostes s’ha volgut donar valor a totes les entitats i col·lectius de la vila que tenen la música com a valor fonamental: l’Escola de Música, la Coral Noves Veus, l’Orgue Freixas Vivó de l’Església de Santa Maria, Paper de Música, el Coro Romero... Tots han protagonitzat o bé acollit concerts d’estils diferents que han permès al públic gaudir de molts registres diferents.

Així mateix, la música ha arribat a espais com la Biblioteca, La Lliga o el Museu Molí Paperer i s’han programat també concerts i tallers per a nens i nenes amb la voluntat de conquerir nous públics.

En aquest sentit el regidor de Cultura, Àngel Soteras, destaca com “la música és una part important de la cultura capelladina. Molts capelladins hi participen habitualment, bé com a públic, bé com a intèrprets o, fins i tot, com a creadors. Per tant, som exigents a l’hora de programar i busquem sempre propostes  de qualitat com les que s’han pogut gaudir aquests dies.”

La traca final d’aquestes actuacions ha estat el concert del Cosmos Quartet, que va deixar literalment la platea del Teatre La Lliga amb la boca oberta i entusiasmada amb la seva interpretació.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 11:23

Imatges

Cosmos