Bona acollida a les dues xerrades organitzades pel Dia de les treballadores de la llar

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:00

En motiu del 30 de març, Dia de les treballadores de la llar, es va celebrar dues xerrades sobre la situació d'aquest col·lectiu.

Sota el títol "Juntes som més fortes" el 25 de març la portaveu de Sindillar, Yafre Valdez, i Vania Arana, de les Kellys, van mostrar la precarietat del sector i van parlar de la necessitat d'associar-se per tal de lluitar pels seus drets. També de  la sororitat entre les dones que fa que crein xarxes de solidaritat tan necessàries per a sobreviure en aquests temps tan difícils de pandèmia.
El dia 26, Fanny Galeas, de la secció sindical de les Treballadores de la Llar de CCOO i Jesennia Lagos, de Dones Migrades de Girona, van presentar la legalitat que regula el sector.
Va ser el colpidor testimoniatge de dues treballadores el que va fer reflexionar als assistents, tot analitzant les relacions de poder que s'estableixen quan les persones són vulnerables.
Precarietat, sobrecàrrega laboral, horaris impossibles... en definitiva, esclavitud en el segle XXI, van ser els punts coincidents  dels seus discursos.

Darrera actualització: 08.04.2021 | 10:02