Avui s'ha obert la Piscina Blava de Capellades

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 00:00

Aquest dilluns 29 de juny s’ha obert la Piscina Blava de Capellades.

Aquest estiu l’excepcional situació generada pel Covid-19 ha fet obrir la instal·lació de manera molt diferent als anys anteriors, posant la seguretat en els usuaris com a objectiu més destacat.

Avui dilluns, primer dia de bany, molts els usuaris habituals de la Piscina ja han aprofitat per refrescar-se dins l’aigua. Ara, la capacitat és de 200 persones, que hauran d’entrar fent reserva de plaça a través de la web piscinablava.capellades.cat.

Aquí es podran comprar les entrades individuals i també els abonaments. Els preus oscil·len entre el mig euro i l’euro i mig, en funció de l’edat i les diferents situacions. Els abonaments també tenen enguany un preu ben reduït, entre els 12 i els 20 euros.

En aquestes primeres hores d’ús, la valoració del servei és positiu. Els usuaris arriben a la instal·lació amb la reserva feta, i la mostren o bé impresa o bé a través de l’app. Mentre s’espera torn, es netegen i assequen les sabates a les estores i es fa servir el gel hidroalcohòlic. Un cop mostrat el codi QR a recepció els acomodadors mostren l’espai on es pot ubicar l’usuari, amb l’objectiu de garantir que hi hagi una correcta distància social entre persones.

Per això no es pot fer servir les casetes, els vestidors i el bar. La resta de l’espai s’ha habilitat amb més gespa artificial.

Tal com explica la regidora d’Esports, Anna Xaus, “hem treballat sempre amb l’opció de poder obrir i oferir aquest servei. És molt diferent als altres anys però està pensat per primar la seguretat per sobre de tot. Entenem que tothom ha pogut fer el seu registre sense massa problemes, però si algú necessita suport, a la recepció de la Piscina li donaran l’ajuda que calgui”.

Darrera actualització: 02.07.2020 | 12:27