Avui La Prèvia s'acaba i dóna pas a la Festa Major de Capellades

Dimarts, 13 d'agost de 2019 a les 00:00

Aquest dimarts 13 d'agost hi ha els darrers actes de la Prèvia, amb el Sopar Popular i el Concert de Filibusters.

Ahir dilluns va ser d'alta intensitat, primer amb la recuperació del Correfoc Infantil que va omplir Capellades de foc i va disparar l'adrenalina dels nous dimoniets que van cremar per primera vegada. 

Després del foc es va poder gaudir amb les tapes i les copes preparades per Capellades Comerç, que van convertir la plaça Àngel Guimerà en un típic espai de revetlla d'estiu. Amb les piles carregades es va donar pas al concert amb el grup de versions La Cosa Nostra que va tocar fins la matinada cançons i música per ballar i cantar.

Avui a la nit també es començarà amb menjar, amb el Sopar Popular que es fa des de la Festa Major Popular a la plaça de la Bassa. En acabar, es donarà pas en el mateix espai al Concert dels Filibusters, un grup de Vilafranca amb un ampli repertori passat pel filtre que ells anomenen "agrofolk aborigen".

Demà dimecres el primer acte previst és a l'Esplana, a les instal·lacions del club de Petanca on es fa el tradicional Campionat, de 9 a 1 del migdia. Al matí també hi haurà temps per inaugurar l'exposició "Pintures i escultures" amb Roser Teixidó, que es podrà visitar fins l'1 de setembre a Casa Bas. Abans de dinar, als Jardins de Casa Bas, els Lemon Day proposen un Concert vermut amb  l'artista basc Joseba Irazoki eta Lagunak.

Darrera actualització: 14.08.2019 | 09:41