Avui ha començat l’Anem al Teatre

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 00:00

Avui dimecres al matí s'ha fet al Teatre La Lliga la primera sessió d’aquest curs de la coneguda proposta Anem al Teatre.

En sessió de matí i sessió de tarda, els més petits, els alumnes d’educació infantil de les dues escoles capelladines, són els qui gaudeixen d’una molt bona proposta escènica. Es tracta de La Quela, dels Brodas Bros. L’alumnat podrà veure danses urbanes modernes, hip hop i un repertori musical de tradició oral. Tot es dóna la mà en una proposta escènica plena de ritmes i rimes.

Brodas Bros és la companyia de dansa urbana més coneguda del país. Han estat pioners a portar el hip hop als grans escenaris i els seus espectacles destaquen pel ritme i l’energia positiva que desprenen els intèrprets.

Anem al Teatre és una proposta que ja s’ha consolidat a Capellades. Tal com destaca la regidora d’Educació, Susana Moreno, “aquest any hem patit per veure si podíem seguir oferint-la, amb la situació actual d’epidèmia. Ara és el moment en què es compleixen totes les condicions necessàries per repetir aquesta oportunitat d’oferir dansa, teatre o música de bona qualitat. Al Teatre es respectaran les condicions de seguretat amb distància, rentat de mans i mascareta”.

Darrera actualització: 02.12.2020 | 11:50