Avui es farà la sessió ordinària del mes d'octubre del Ple de l'Ajuntament

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 00:10

A les 8 del vespre començarà la sessió ordinària a la sala d’actes de la Biblioteca. Es podrà seguir presencialment però també a través del canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades.

Després d’aprovar l’acta de la darrera sessió i donar compte dels decrets d’alcaldia es passarà al primer punt de l’ordre del dia: un conveni entre el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament per al foment de l’ocupació. Seguidament es passarà al primer dels convenis previstos sobre la proposta Anem al Teatre, que s’anirà signant entre l’Ajuntament i els centres educatius de les escoles Mare del Diví Pastor i Marquès de la Pobla i l’institut Molí de la Vila.

Encara en aquest àmbit s’aprovarà el canvi de representant en la Junta de Govern de la llar d’infants per al curs 2022-2023.

Abans de passar als precs i preguntes habituals de les sessions ordinàries hi haurà temps per presentar una proposta de modificació de les ordenances fiscals i una contractació per procediment obert de serveis de neteja dels edificis municipals i els centres d’ensenyament públics.

Darrera actualització: 26.10.2022 | 13:49