Avui es fa el Ple de pressupostos

Dimecres, 18 de gener de 2023 a les 00:00

Aquest dimecres 18 de gener a les 8 del vespre es farà la sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades amb un punt molt destacat a l’ordre del dia: l’aprovació del pressupost municipal.

Després d’aprovar les actes pendents i donar compte dels darrers decrets d’alcaldia es ratificarà l’acord entre l’Ajuntament de Capellades i la comissió de reis, un altre acord de gestió entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal per a l’execució de diverses actuacions en el marc del programa “Treball a les comarques”.

Seguidament es passarà a presentar el pressupost municipal per a l’exercici 2023, tant del consistori com dels seus organismes autònoms: Museu Molí Paperer i Escola Bressol.

Altres punts destacats de l’ordre del dia és el reglament intern de l’espai jove “La Cova”, unes convocatòries de subvencions per a ajuts socials d’urgència i una moció presentada pel grup municipal del PSC.

La sessió començarà a les 8 del vespre i es podrà seguir presencialment a la sala de plens, a la Biblioteca El Safareig, o bé a través del canal YouTube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 18.01.2023 | 14:15