Avui dimecres comença el període per sol·licitar beques per als estudis post obligatoris

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 00:00

Aquest any la sol·licitud de beca per a estudis postobligatoris s’avança i enlloc de fer-se a principis de curs com les altres edicions, comença aquest dimecres 30 de març.

Com és habitual es pot demanar suport tècnic per fer els tràmits a l’àrea de joventut, contactant pels canals habituals amb la tècnica, Alícia Benito. Es pot demanar hora per fer els tràmits els matins dels dies 11, 12 i 13 d’abril o també per les tardes els dilluns i dimecres.

Aquesta cita prèvia es pot sol·licitar al 679.964.684.

Les beques es poden demanar fins el 12 de maig.

Recordem que aquesta beca és per a estudis post-obligatoris com els cicles formatius de grau mitjà o superior, el batxillerat, els estudiants universitaris o de màsters, els de PFIs, el de cursos d’accés a cicles formatius o els d’Escoles Oficials d’Idiomes.

La documentació necessària és el DNI de tots els membres de la unitat familiar, el número de comte corrent on el sol·licitant ha de ser titular o cotitular, el contracte de lloguer si es va a viure fora de casa per motius d’estudi, el carnet de família nombrosa o monoparental, l’idCAT mòbil per als estudiants universitaris, entre d’altres. Es pot consultar tots els detalls a la pàgina web de la Generalitat.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 13:39