Avui dilluns ja s'ha obert la biblioteca el Safareig

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 01:00

Després d'un temps de treballar a porta tancada, la Biblioteca El Safareig reobre portes, tot oferint el servei de préstec als seus usuaris.

Tothom qui vulgui agafar en préstec algun llibre o document de la Biblioteca només cal que prèviament en faci reserva o bé des del telèfon, al 93 801 17 81, o bé per correu electrònic a b.capellades.es@diba.cat. Per mirar quins materials hi ha a la Biblioteca només cal accedir al catàleg Aladí. Quan tinguem el document triat, enviem un correu o bé truquem i només caldrà passar per la Biblioteca a recollir-lo. 

Per fer el retorn dels préstecs, es pot deixar el material a la bústia, que cada dia es buida. Recordem, però, que s’han prorrogat tots els terminis i que, per tant, no hem de patir per les penalitzacions de punts.

La directora de la Biblioteca El Safareig, Marta Camps, explica com «ens hem adaptat a la normativa actual d’aquesta primera fase de desconfinament. Tots els materials que ens retornin quedaran en quarentena i no seran accessibles durant quinze dies. També haurem de recordar a tots els usuaris que per accedir a la Biblioteca caldrà portar mascareta i respectar la distància de seguretat que s’ha establert per evitar el contagi del Covid-19. Tenim moltes ganes de tornar-nos a trobar amb els nostres usuaris i tornar a compartir amb ells lectures i recomanacions. Aquesta quarentena han augmentat els préstecs amb el servei de ebiblio i volem que ens expliquin com ha anat l’experiència».

Àngel Soteras, regidor de Cultura, agraeix “la professionalitat i la implicació de l'equip de la Biblioteca. Reobrir aquest equipament i recuperar gradualment els seus serveis no és gens senzill, però és prioritari per a nosaltres recuperar no sols l'activitat econòmica, sinó també la cultural. I això serà possible gràcies a elles”.

De moment, l’horari d’obertura de la Biblioteca El Safareig, sempre amb cita prèvia, serà de dilluns a divendres per la tarda de 4 a dos quarts de 8 i el dimarts al matí de 10 a 13 hores.

Darrera actualització: 25.05.2020 | 16:30