Avui dilluns comença la desescalada

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

Avui dilluns 23 de novembre entren en vigor noves mesures, les del Tram 1.

Les principals novetats són que:

- Els bars i restaurants podran tornar a obrir, amb restriccions, tant a terrasses com a l'interior.

- Activitat esportiva: Les activitats a l'aire lliure es poden fer al 50% i les d'interior al 30%. Això vol dir que a partir de dilluns es podrà tornar a obrir els equipaments municipals del Camp Municipal d'Esports i del Pavelló Poliesportiu.

- Activitat cultural: Els Teatres i les activitats culturals obren al 50% de la seva capacitat. Això permetrà recuperar l'activitat cultural, amb 3 concerts aquesta mateixa setmana. El primer serà divendres a les 8 del vespre amb Anna Andreu presentant "Els mals costums". El segon, també en motiu del 25N, serà diumege a la 1 del migdia al mateix Teatre La Lliga, amb Núria Graham presentant "Marjorie". Aquest dos recitals i també el del Festival d'Orgue de diumenge a les 6 de la tarda a l'església de Santa Maria, amb els Barcelona Gòspel Messengers, necessiten reserva d'entrades a entrapolis.com. #CapelladesCulturaSegura.

De moment se segueix amb el confinament nocturn i amb la restricció perimetral. Això vol dir que no es pot sortir al carrer entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada i que no es pot encara sortir de Capellades entre les 6 del matí de divendres i les 6 de la matinada de dilluns.

Si seguim amb els paràmetres actuals, el dilluns 7 de desembre podrem accedir al segon tram, amb una ampliació de la mobilitat.

Darrera actualització: 23.11.2020 | 10:35

Imatges

Concerts 25N