Avui comencen les Festes del Carrer confinades

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 00:00

Dins la capvuitada de Corpus Capellades celebra les seves tradicionals Festes del Carrer.

Avui comença la celebració amb l'estrena virtual del Ball Pla confinat. Hem comptat amb la col·laboració de veïns i veïnes que han participat de la proposta i s'han animant a enregistrar-se dansant el Ball Pla de Capellades. Amb totes les imatges rebudes s'ha fet un montatge que s'estrena avui divendres a xarxes.

També tota aquesta setmana prèvia s'ha pogut veure la Comissió de Festes del Carrer a una parada de la plaça Verdaguer demanant la col·laboració dels capelladins i venent tiquets per als tortells. Els barris estan guarnits amb les banderoles i cada dia, a l'hora que havien de sortir les paneres, es podrà escoltar la Marxa del Ball Pla de Capellades per la megafonia que s'ha instal·lat pel carrer Major. Si tens ganes d'escoltar-la ara mateix, te la pots descarregar aquí i gaudir amb el montatge que han fet els membres de la Banda de l'Escola de Música de Capellades.

Des de la Comissió i l'Ajuntament de Capellades s'ha demanat també la col·laboració dels vilatans aportant fotografies antigues. Algunes s'han imprès i enganxat al vidre del Safareig de la plaça Verdaguer. altres es podran seguir en aquesta gal·leria d'imatges.

Finalment el forner Àngel Pérez, de Ca l'Angelillo, ha proposat també en un vídeo els passos per fer el tortell, amb les mides i el procés a seguir.

Ara ens queda fer els sortejos. Al llarg d'aquests dies de festa es farà un sorteig d'una garlanda entre els participants en l'enviament de fotografies; una altra amb els qui ens han enviat les gravacions del Ball Pla i un tercer amb els tortells casolans. En aquest darrer concurs, encara teniu temps per fer-nos arribar les imatges a comunicacio@capellades.cat

Bones Festes del Carrer, confinades.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 12:19