Avui comença el Porta a Porta

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 00:00

Avui, 18 de juny, comença el servei de recollida d’escombraries Porta a Porta.

Això voldrà dir que avui mateix, a partir de les 8 del vespre, s’ha de deixar el cubell que toca -el marró de l’orgànica- a la porta de cada domicili. Cal recordar que les deixalles orgàniques s’han de treure dins una bossa compostable.

Encara tot avui dilluns i demà dimarts qui no hagi recollit el kit de reciclatge podrà fer-ho a l’antiga pizzeria Xups, al número 19 del Passeig Concepció. S’obre al matí de 11 a 2 i a la tarda de 5 a 8.

També avui dilluns, a partir de les 2 de la tarda, s’instal·larà a Capellades la Deixalleria Mòbil. S’hi estarà des d’avui i demà tot el dia, davant la confluència de la prolongació del Passeig Miquel i Mas amb el carrer Torrenova.

A partir d’ara qualsevol persona que tingui dubtes sobre horaris, sobre on va cada residu o altres temes es pot adreçar a l’Oficina d’Atenció al Públic, - a l’Antic Correus del número 2 del carrer del Portal-. A disposició dels usuaris hi ha un telèfon -689 714 713-; un correu electrònic –info@anoiaverda.cat- i un horari d’atenció presencial. A Capellades el primer dia que s’obrirà serà aquest divendres, de 4 a 7 de la tarda. També cada dimarts, de 10 del matí a 3 de la tarda.

Segons el nou calendari, avui dilluns toca orgànica, dimarts paper i cartró, dimecres envasos, dijous orgànica, aquest divendres tocarà resta (el vinent, vidre), dissabte orgànica i diumenge els envasos.

Darrera actualització: 18.06.2018 | 12:33