Arriba la 7a. Setmana de la Música

Dijous, 16 de novembre de 2023 a les 00:00

Per Santa Cecília a Capellades es prepara una programació musical especial amb actuacions ben variades. 

Enguany s’arriba ja a la setena edició d’una proposta que començarà el dissabte 18 a dos quarts de 8 del vespre amb el Concert de Santa Cecília que organitza la Coral Noves Veus, que cantarà acompanyada de la Coral Riudebitlles. L’entrada és amb taquilla inversa.

El dissabte 19 també a La Lliga el grup Play Back farà un concert actuació a les 6 de la tarda. Les entrades, a 7.50 els socis i 10€ la resta, es podran comprar a societatlalliga.org o bé a taquilla.

La següent setmana seguirà l’activitat amb més propostes. El dia 22 n’hi haurà dues. A les 17.30 a la Biblioteca El Safareig, conte musical amb Gisela Llimona i seguidament, a les 7 a La Lliga, recital “Mixtures” amb l’actriu Mercè Sampietro i el guitarrista Eduard Iniesta. L’entrada es pot comprar a 6€ a entrapolis.com

El dijous 23 l’acció es traslladarà a l’Escola de Música de Capellades, que organitza un nou Audiciona’t. Serà un concert de piano a càrrec d’Antoni Besses. Entrada per taquilla inversa.

El dia 24 també hi ha 2 propostes. A l matí, a les 10 a l’església de Santa Maria, es farà un nou taller escolar de descoberta de l’orgue de Capellades. La sessió novament anirà a càrrec de l’organista Jonatan Carbó.

A les 8 del vespre al Teatre La Lliga, actuació dels dos guanyadors del concurs Escenari Jove organitzat conjuntament per La Cova i La Lliga. Es podrà gaudir amb el grup de dansa You are the reason  i el grup de música trap CAVE + un artista convidat. L’entrada a 4 euros els socis i 6 els no socis, es pot comprar a entrapolis.com o bé a taquilla. Els menors de 18 anys tenen entrada gratuïta.

Finalment el 25 de novembre a la nit hi haurà a les 8 del vespre al Teatre La Lliga un concert del pianista i compositor Albert Gámez, amb el grup Igualada Gospel Choir. Entrades a 6 euros els socis i 8 la resta, a entrapolis.com o bé a taquilla.

Darrera actualització: 16.11.2023 | 11:04