Arrenca el curs pel Consell d’Infants

Dimecres, 30 d'octubre de 2019 a les 00:00

Aquest dijous s’ha fet la sessió de constitució del Consell d’Infants de Capellades, que treballarà durant aquest curs.

Enguany serà ja la tercera edició d’aquesta proposta, que continua generant molta il·lusió entre els nens i nenes de primària.

Així s’ha vist reflectit en l’elecció dels consellers, amb tantes candidatures que finalment s’ha triat 4 representants per classe. Hi participen els alumnes de cinquè i sisè de les dues escoles de Capellades.

Dimecres els nous consellers es van conèixer entre ells, amb la presència de les famílies que no es van voler perdre aquesta experiència. Hi van participar també l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, el regidor de Participació ciutadana, Miquel Sabaté i la regidora d’Educació, Susana Moreno. Després de dona’ls-hi la benvinguda es va recordar que l’any anterior els seus predecessors van treballar sobre la temàtica dels camins segurs, que finalment es va aprovar pel Ple de l’Ajuntament. La implementació d’aquest projecte s’anirà desenvolupant en breus i al llarg de l’any i, per tant, els infants podran veure reflectida la seva feina en accions tangibles en els carrers de la vila.

Enguany, entre d’altres coses, continuaran promocionant aquest projecte, conegut com “Camins segurs cap a l’escola”. Ara bé, les sessions que estan planificades al llarg de l’any contemplen que els infants puguin tenir més propostes que també es podrien anar desenvolupant si el temps ho permet. I és que com va assegurar el regidor de Participació ciutadana: «Aquest Consell ha de ser, sobretot, una eina útil pels infants. És una eina de participació que controlen i que poden fer servir per posar sobre la taula quina vila volen ells també».

Darrera actualització: 30.10.2019 | 12:41