Aquestes són les propostes de novembre a la Biblioteca El Safareig

Dimecres, 13 de novembre de 2019 a les 00:00

Per al mes de novembre la Biblioteca El Safareig proposa activitats molt variades.

La primera setmana ha començat amb el segon taller del cicle de prehistòria, a càrrec de l’IPHES, amb els neandertals com a protagonistes. El tercer i darrer taller serà el dimecres 20 de novembre, a les 6 de la tarda, dedicat al neolític. També està pensat per als nens i nenes de més de 8 anys. Cal inscripció perquè les places són limitades.

Per al dilluns 11 de novembre és previst una de les activitats més conegudes de la programació de la Biblioteca: l’Hora del Conte. En aquesta ocasió la Judith Navarro porta “Contes de por”.

La tercera setmana de novembre té tres propostes diferents. El dimarts 19 arriba un nou Bibliolab amb la Sandra Uve que ens deixarà “Descobrint inventores”. Aquest taller és adient per a nens i nenes a partir de 8 anys. La segona proposta és el Taller “El Neolític” del dimecres 20 de novembre i un taller per al divendres 22: “Música Low Cost”. L’objectiu és aprendre a fer instruments amb material de rebuig i de la natura. El conductor serà l’Àngel Laguna, qui recomana l’activitat per als qui tinguin més de 5 anys.

La darrera setmana de novembre oferirà l’oportunitat de gaudir d’un nou Club de Lectura Petits Lectors, per comentar “El violí d’en Patric”, de Quentin Blake, per als infants de 5 a 8 anys. Cal inscripció prèvia per organitzar les sessions entre el dilluns 25 i el dimarts 26.

Finalment el dimecres 27 de novembre hi ha prevista una matinal escolar dins els actes de l’any dedicat a la Teresa Pàmies. Es tracta de l’espectacle teatral “Hola, sóc la Teresa”, a càrrec de la Berta Rubió.

Com és habitual, també es podrà gaudir de la lectura de contes del Racó de les emocions, els divendres a les 6 de la tarda.

Darrera actualització: 13.11.2019 | 11:31