Aquesta setmana havaneres i música de taverna

Dimecres, 19 d'agost de 2020 a les 00:00

La setmana passada els capelladins i capelladines van poder gaudir primer amb la música tradicional del grup CASÈ al pati de La Lliga i després amb l’animadíssim concert espectacle de la companyia les 2Princeses barbudes, a l’auditori de la Font Cuitora de Capellades.

Aquesta setmana, dissabte 22 d’agost a les 7 de la tarda, l’auditori acollirà de nou una actuació. En aquest cas es tracta del concert “Son de l’Havana” que portarà havaneres i música de taverna.

Com és habitual, l’entrada és gratuïta però cal fer reserva entrant a la pàgina entrapolis.com i guardant l’espai. La mascareta i la distància social són imprescindibles per continuar gaudint amb #capelladesculturasegura.

Les properes trobades es faran també en aquest auditori. Així el divendres 28 d’agost els Boogalizer faran un concert amb el seu peculiar estil barreja de boogaloo, salsa i soul, a dos quarts de 9 del vespre. El divendres 4 de setembre s’acabarà amb teatre de proximitat. El Grup Teatral de Capellades presenta “El final no està escrit” una adaptació de l’obra “Tobogan” de Neil LaBute. Serà a dos quarts de 10 de la nit, també amb reserva prèvia.

Darrera actualització: 19.08.2020 | 13:17