Aquesta setmana es fan les xerrades informatives del Porta a Porta

Dimarts, 22 de maig de 2018 a les 00:00

El 18 de juny entrarà en vigor a Capellades un nou sistema de recollida d’escombraries: el Porta a Porta.

Això canviarà totalment el model actual ja que desapareixeran els contenidors de la via pública i les deixalles s’hauran de deixar a la porta de cada casa, convenientment separades.

El nou sistema implicarà que tothom hagi d’adoptar nous costums per habituar-se a separar els residus de manera correcta. L’objectiu final d’aquesta proposta és fer augmentar el tant per cent de reciclatge, que actualment no arriba ni al quaranta per cent.

Cada dia, segons el calendari establert, tocarà treure un cubell diferent: Dilluns, dijous i dissabte orgànica; dimarts el paper o cartró; dimecres i diumenge els envasos; i els divendres una setmana vidre i l’altra resta.

Cal recordar que dos cops al mes hi haurà una deixalleria mòbil per portar roba, ferralla, informàtica cables elèctrics o olis industrials.

Per resoldre tots els dubtes que cadascú es pugui plantejar s’ha previst fer 4 xerrades informatives en diferents horaris. Seran aquesta setmana, al Teatre La Lliga. La primera, dimecres a les set de la tarda; la segona dijous a dos quarts de quatre; el divendres a les sis de la tarda i el dissabte al matí a les onze.

Després, a partir del diumenge 3 de juny es podrà anar a recollir el kit de cada família. L’espai habilitat és l’antiga Pizzeria Xup’s, al número 19 del Passeig Immaculada Concepció. Serà obert cada dia, excepte els dilluns, d’11 a 14 hores i de 17 a 20.

Darrera actualització: 22.05.2018 | 11:58