Aquesta setmana es denuncia les violències masclistes

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 00:00

Un any més Capellades segueix denunciant les violències masclistes, coincidint amb el 25N.

Aquest any l’activitat ha començat el cap de setmana i sumarà el treball de diferents col·lectius, al voltant de la regidoria d’Equitat.

“Capellades, municipi contra les violències masclistes” és l’eslògan que es pot llegir a les 2 pancartes que s’han instal·lat a les entrades de la vila, com a declaració d’intencions. En aquest mateix sentit la façana del Museu Molí Paperer s’ha tenyit de lila –amb un llum- i una pancarta que recorda “Ens volem vives”. Encara a nivell informatiu, cal destacar els aparadors de la botigues de Capellades on s’ha col·locat cartells explicant els 12 tipus diferents que hi ha de feminicidi.

Aquest dissabte la Taula de Dones ha fet una parada informativa per sensibilitzar sobre les agressions masclistes i repartir domassos liles que també aquests dies presideixen els balcons de la vila.

El dimecres 25 Eixam Roig, ha fet una convocatòria per 2/4 de 8 del vespre a la Plaça Verdaguer, on es llegirà el manifest de la jornada.

Finalment, el divendres a les 8 del vespre es farà un concert 25N amb Anna Andreu presentant “Els mals costums” a les 8 del vespre al Teatre La Lliga.

El diumenge a la 1, al mateix Teatre, serà el torn de la Núria Graham presentant “Marjorie”.

Per als dos recitals l’entrada és gratuïta, però cal fer reserva d’espai a entrapolis.com ja que l’aforament s’ha reduït al 50%.

#CapelladesCulturaSegura i per això cal seguir els protocols establerts amb mascareta, distància i rentat de mans.

Capellades també se sumarà a la campanya d’Anoia Jove que cada dia de la setmana penja a les xarxes socials una explicació dels diferents tipus de violència masclista. Es pot seguir a través del perfil de joventut d’Instagram, Capellades_Joventut.

Darrera actualització: 24.11.2020 | 11:07