Aquesta setmana actuació del grup CASÈ i de 2Princeses barbudes

Dimarts, 11 d'agost de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana hi ha dues activitats culturals previstes a Capellades.

La primera serà aquest dimarts 11 d’agost a les 8 del vespre al Pati de La Lliga amb el grup CASÈ que fa una proposta de música tradicional. Aquesta és una activitat organitzada des de la Societat La Lliga, en col·laboració amb l’Ajuntament de Capellades.

Per assistir-hi no cal fer reserva prèvia d’entrada, tot i que s’haurà de respectar la distància social i fer servir la mascareta.

La segona proposta està pensada per a un públic més familiar i tindrà com a protagonista la companyia 2Princeses barbudes, que presentarà el seu concert espectacle “La bona vida”. Amb aquest treball han guanyat el Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar.

L’actuació es farà el divendres 14 d’agost a dos quarts de 7 de la tarda, a l’auditori de la Font Cuitora de Capellades. L’entrada serà gratuïta però cal fer reserva prèvia a través de la web entrapolis.com i portar la mascareta posada.

Tal com destaca el regidor de cultura, Àngel Soteras, “la nostra voluntat és oferir propostes per a totes les edats, però sempre partint d’una premissa que hem resumit en un hastag #capelladesculturasegura. No hem de renunciar a la programació cultural, però hem de ser prudents i seguir amb la mascareta i respectant la distància i gaudir de concerts i espectacles amb confiança”.

Darrera actualització: 11.08.2020 | 13:11