Aquesta és la darrera setmana de programació de la Setmana de la Música a Capellades

Dimarts, 26 de novembre de 2019 a les 00:00

Després d’uns dies intensos de programació, amb propostes variadíssimes, aquesta setmana s’enfilarà la recta final d’actuacions musicals.

Aquest cap de setmana va començar a l’Escola de Música amb un tastet d’allò que hi estudien els nens i nenes: duets, piano, quartet... Hi va haver temps per gaudir amb propostes molt variades.

Dissabte el Concert de Tardor amb Cygnus Trio no va decebre als seguidors habituals de Paper de Música, que van passar una fantàstica vetllada.

El ritme enganxós del swing va portar el ritme al Mirador del Múseu Molí Paperer, on es va poder fer el vermut mentre es gaudia de la proposta dels gironins Hop’s Trio.

Aquesta setmana la primera actuació serà altre cop a l’Escola de Música, aquest cop amb un Audiciona’t protagonitzat per Dr. Jazz Friends, grup que s’ha format al mateix centre, a les 9 de la nit.

Dijous, el Taller de Descoberta de l’orgue estarà adreçat als nens i nenes de sisè de primària.

Divendres, la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig, dins els actes de celebració de l’Any Pàmies, acollirà l’espectacle “Coses de la vida: a ritme de bolero” de la mà de Celeste Arias.

Dissabte també tindrà una proposta, en aquest cas de la Coral Noves Veus, que farà el Concert de Santa Cecília amb la Coral Merlet d’Igualada. Serà a les 9 de la nit, a la Capella Mare del Diví Pastor.

Diumenge, darrer dia de la tercera edició de la Setmana de Música, acabarà amb dues activitats. A  dos quarts d’una, a la plaça Verdaguer, Zambombada flamenca amb el Coro Romero Virgen de la Cabeza i Cors Amics.

Per la tarda, concert de cloenda amb Cosmos Quartet, a dos quarts de 8 del vespre al Teatre La Lliga. L’entrada, a 10 euros, es destinarà íntegrament per La Marató de TV3. Cosmos Quartet és un multipremiat conjunt de cambra format pels violinistes Helena Satué i Bernat Prat, la Lara Fernández a la viola i l’Oriol Prat al violoncel. La seva trajectòria conjunta, va començar el 2014 tot guanyant prestigiosos reconeixements, com el primer premi del Concurs Internacional de Heidelberg el 2018. El mateix any van participar al festival Emergents Barcelona Music Festival de L’Auditori, van tenir residència artística a la Schubertiada de Vilabertran i de protagonitzar múltiples actuacions a Catalunya, l’Estat Espanyol i Europa.

A Capellades presentaran “Influences”, el seu àlbum de debut amb obres de Joseph Haydn, Raquel García-Tomás i Johannes Brahms. Les entrades anticipades es poden comprar a Eventbrite.

Darrera actualització: 26.11.2019 | 12:10