Aquest pont Capellades entra de ple a les festes nadalenques

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 01:00

Aquest proper dilluns 7 de desembre no canviarem de fase, però l’esperit nadalenc es materialitzarà aquest pont a Capellades gràcies a l’encesa de les llums de Nadal i la decoració que es distribueix novament per diversos espais de la vila.

La il·luminació nadalenca funcionarà pels espais centrals de la vila i també s’implementaran a la plaça d’Espanya i a la Bassa, on hi haurà uns llums a l'arbrat.

A nivell de decoració enguany es desplaça la temàtica central de la plaça Catalunya a la plaça Verdaguer. El motiu és que la plaça Catalunya acollirà l’acte d’entrega de les cartes a la comitiva reial, presidint el Patge Kamalú i la Patgessa Halima. Aquesta plaça tindrà una decoració perimetral amb arbres de Nadal i llums. La plaça Verdaguer acollirà un petit bosc per donar caliu al Tió que els nens i nenes podran fer cagar gràcies a Capellades Comerç. Seguint la idea estrenada en edicions anteriors, el motiu nadalenc dels tions es repartirà per més espais com la plaça d’Espanya, el Parc del carrer Sarrià de Ter i la plaça de Sant Miquel.

L’estrena de les llums i la decoració de Nadal no serà l’única sorpresa d’aquest Pont de la Puríssima, amb més estrenes en la il·luminació.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 10:00