Aquest ha estat un cap de setmana molt solidari a Capellades amb 3 propostes diferents

Dimecres, 30 de novembre de 2022 a les 00:00

Divendres va començar el Gran Recapte d’Aliments als 3 supermercats de la vila, gràcies a les persones voluntàries que es van sumar tant a la recollida com a la donació. 

En total, entre divendres i dissabte s’ha recollit 3.100 quilos d’aliments. Tal com expliquen des de Caritas Capellades, “la quantitat recollida és una mica inferior a la de l’anterior vegada que es va fer recollida física però això és perquè a part dels aliments també es pot fer donació econòmica, tant als supermercats com a les botigues de Capellades que s’hi han sumat amb uns xecs que es poden comprar a partir dels 3 euros. Molt contents de la solidaritat capelladina”.

La segona proposta solidària ha arribat de la mà de Capellades Comerç que va organitzar per dissabte al matí una jornada de tallers de Nadal, amb els nens i nenes fent arbrets de nadal- i un dinar solidari amb més d’un centenar de persones, per recaptar diners per La Marató de TV3.

Finalment diumenge l’Agrupació Cultural de Sevillanes de Capellades va fer també un dinar solidari amb posteriors actuacions de grups convidats. Els diners que es van recollir en aquest cas -descomptant-hi les despeses derivades de l’acte- seran destinats a beques de menjador, tal com s’ha anat fent des de les darreres edicions.

Darrera actualització: 30.11.2022 | 11:45