Aquest diumenge viurem el mercat Figueter de Capellades

Dijous, 2 de març de 2023 a les 00:00

Tot és a punt per aquest diumenge viure una nova edició del Mercat Figueter de Capellades.

Fins i tot sembla que la previsió meteorològica apunta que el dia serà majoritàriament assolellat i amb temperatures prou agradables.

Així tindrem un cap de setmana ple de propostes al carrer que podrem gaudir ja des del matí amb el concurs de Pintura Ràpida. Joan Campoy i després per la tarda, amb playmòbils  i llibres.

Tota la programació es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades.

Tal com destaca el regidor de promoció econòmica, Àngel Soteras, “el Mercat Figueter ha anat creixent i per això oferim programació per als dos dies del cap de setmana. Com sempre, hi ha actes molt diversos i per a totes les edats”.

Diumenge tot el dia els carrers del centre de la vila s’ompliran amb les prop de 150 parades variades de productes de tot tipus, més les mostres de molta part del comerç de la vila que posarà una parada davant l’establiment o en un dels estands de la plaça de Catalunya.

Tota aquesta activitat comercial es combinarà amb propostes per a la canalla a la plaça de Sant Miquel, tastos de vermut, “migas andaluzas”, gintònics, xocolata desfeta i també animació al carrer. Pel Mercat Figueter també hi haurà entrada reduïda al Museu Molí Paperer i a l’Abric Romaní i portes obertes a dos nous equipaments: La Cova i l’edifici de serveis del Parc Prehistòric de Capellades.

Darrera actualització: 02.03.2023 | 12:14