Aquest diumenge s'obre la Piscina Blava de Capellades

Dijous, 9 de de juny de 2022 a les 01:01

Aquest diumenge comença la temporada d'estiu de la Piscina Blava de Capellades amb una jornada de portes obertes.

Des de les 11 del maí fins les 8 del vespre es podrà gaudir lliurement de les instal·lacions, que funcionaran a ple rendiment, excepte el bar que obrirà el divendres 17.

Aquests dies s'ha habilitat un horari especial per poder fer l'abonament de temporada i poder accedir lliurement a partir de dilluns. Recordem que els dies 9 i 10 de juny s'hi podrà accedir per la tarda de 5 a 8 i el dissabte 11 de 10 a 13 hores. Els abonaments es fan a la recepció de la Piscina Blava: cal portar un telèfon mòbil per descarregar-se l'aplicatiu, el DNI i una fotografia recent. El pagament només es pot fer amb targeta bancària.

Les entrades individuals per accedir a la Piscina Blava a partir de dilluns s'han de comprar a l'aplicatiu de la Piscina Blava

Aquest any es podrà tornar a fer ioga els matins de 10 a 11. Cal inscriure-s'hi abans a la mateixa recepció de la Piscina Blava abans del 30 de juny.

També aquest proper mes de juliol es tornarà a fer els cursets de natació. La informació per a les inscripcions sortirà en els propers dies.

 

Darrera actualització: 09.06.2022 | 12:55

Imatges

Ioga Piscina