Aquest diumenge obrim la Piscina Blava de Capellades

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 00:00

Aquest any es podrà gaudir de la Piscina Blava del 20 de juny al 12 de setembre.

Des d'aquest diumenge 20 de juny fins al diumenge 4 de juliol s’obrirà d’11 del matí a 8 del vespre. Del 5 al 30 de juliol s’obrirà de dilluns a divendres fins les 7 de la tarda i els caps de setmana fins les 8 del vespre. Del 31 de juliol fins al 16 d’agost s’obrirà cada dia fins les 8 dels vespre i del 17 d’agost al 12 de setembre es tancarà cada dia a les 7 de la tarda.

En aquesta edició caldrà mantenir algunes de les mesures Covid-19 de l’any passat, com ara el rentat de mans o respectar la distància entre usuaris.

En general, però, es treballa per recuperar els serveis habituals. Per això es tornarà a fer els cursets de natació per als nens i nenes a partir de 4 anys, de dilluns a divendres de 7 a 8 de la tarda del 5 al 30 de juliol. Les inscripcions es fan del dilluns 14 al divendres 18 de juny, fins a les 2 de la tarda a la primera planta de la Biblioteca El Safareig. El full d’inscripció es pot descarregar a la pàgina capellades.cat o bé recollir a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Cal omplir-ho,  fer el pagament i portar-ho a la primera planta de la Biblioteca, de 9 a 14 hores.

Pel que fa als abonaments, es podran fer a la mateixa recepció de la Piscina Blava, a partir del 20 de juny. Els preus es poden consultar aquí. Per fer l’abonament cal portar el DNI i 1 fotografia i fer el pagament amb targeta.

Les entrades s’han de reservar a través d’un aplicatiu, tal com es feia l’any passat, en funció de l’aforament que hi hagi en cada moment.

D’acord amb la normativa sanitària actual, cap usuari podrà accedir al recinte sense la corresponent entrada o abonament.

Aquest any també hi haurà es recupera el servei de bar, amb un nou adjudicatari.

A més a més dels cursets de natació del 5 al 21 de juliol també es farà ioga, els dilluns i dimecres de 19 a 20h. Aquesta és una activitat gratüita per als usuaris, però necessita inscripció prèvia. Es pot fer a la recepció de la Piscina abans del 30 de juny.

També es recuperarà el Mulla't per l'esclerosi múltiple, on el dia 11 de juliol es podrà col·laborar comprant el merchandatge que es trobarà a la recepció de la Piscina Blava.

Darrera actualització: 16.06.2021 | 10:38