Aquest diumenge es faran a Capellades les eleccions autonòmiques amb un dispositiu especial

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 00:00

Tot és a punt per celebrar aquest diumenge 14 de febrer les eleccions al Parlament de Catalunya.

Segons les directrius marcades per la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals, aquest any es farà un seguit de canvis. El més destacat és la nova ubicació dels col·legis electorals, amb la concentració de les 7 meses al Pavelló Poliesportiu.

Aquest és un espai que compleix amb tots els requisits establerts com la ventilació o la distància, que el converteixen en un espai segur. El Pavelló es desinfectarà abans de l’obertura i també al llarg de la jornada.

Tothom qui vagi a votar es trobarà el recorregut senyalitzat que cal seguir, respectant la distància. També hi haurà personal per garantir que es manté aquesta separació necessària. Els itineraris senyalitzats també marcaran el punt per on cal sortir.

Com és habitual es podrà trobar una taula amb totes les paperetes dels partits que es presenten a les eleccions, però es recomana que es porti el vot preparat de casa per evitar al màxim el contacte.

La Generalitat recomana que per evitar aglomeracions de 9 a 12h votin les persones de risc, de 19 a 20 les persones positives o confinades per contactes estrets i la resta de 12 a 19h.

L’organització de les eleccions a Capellades s’ha realitzat seguint les directrius marcades per la Direcció General de Participació Ciutadana i Processos Electorals.

Darrera actualització: 12.02.2021 | 11:07