Aquest dissabte és Sant Cristòfol

Dijous, 8 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 10 de juliol es celebrarà novament a Capellades la festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors.

Com és habitual es començarà amb el trasllat de la imatge del sant des del domicili del senyor Josep Carreras, al número 5 del carrer de Torrenova, fins a l’església de Santa Maria de Capellades, a dos quarts d’onze del matí.

A les 11 començarà l’ofici solemne a l’església de Santa Maria de Capellades. Mentrestant, a dos quarts d’11 del matí, es farà la concentració de vehicles clàssics i amb motor a la Font Cuitora de Capellades, per participar en la 11 edició de la Mostra de vehicles clàssics i amb motor.

Els cotxes sortiran del Parc, baixaran per la carretera fins el carrer del Portal per arribar a la plaça d’Àngel Guimerà i seguir pel carrer Major fins la plaça Verdaguer, on seran beneïts. Marxaran cap a Casa Bas, plaça d’Espanya, carrer de Sant Joan, Carme, Santa Dorotea i passeig Immaculada fins al carrer del Pilar on baixaran per exposar-se a la plaça de Catalunya.

Simultàniament, a la plaça de Verdaguer, amb l’acompanyament durant tot el matí de la Banda de l’Escola de Música, es beneirà els vehicles lleugers.

A la tarda, a les 8, es farà la benedicció als vehicles pesats i lleugers, però en aquest cas a la cruïlla de la prolongació del carrer de Miquel i Mas amb el carrer de Torrenova. Els vehicles es concentraran a la Ronda del Capelló, en direcció a la carretera, entrant pel passeig Immaculada Concepció i sortint pel carrer de Dr. Fleming.

Aquesta és una festa organitzada per la Comissió de Sant Cristòfol amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 09:11