Aquest dissabte comencem a celebrar Santa Dorotea

Dimecres, 31 de gener de 2024 a les 00:10

El proper dimarts 6 de febrer és Santa Dorotea, la nostra copatrona. Per això és festa local i celebrarem la Festa Major d’Hivern.

Com és habitual de cada any es farà a les 11.15 un ofici a l’església de Santa Maria de Capellades, que acabarà amb un concert de la capella de música de la Tossa i orgue.

El primer acte serà dissabte, amb 2 passis diferents de representació de l’obra “Ma solitud”, de Guillem Albà, a les 19h i a les 20.30h.

Aquest nou espectacle de Guillem Albà és una tornada a les seves arrels, aquesta vegada a través de titelles i de la comicitat del petit format. Seran trenta minuts de viatge de la comèdia a la poètica, amb les mans com a punt de partida. Amb aquesta proposta Albà va aconseguir diferents reconeixements com el Premi FETEN a Millor espectacle de petit format 2023, el Premi Millor interpretació Fira Titelles de Lleida 2023 o el Premi Millor espectacle Feria de Teatro Ibérico de Fundao (Portugal) 2023.

L’obra s’ha representat a diversos llocs d’Europa i Amèrica.

Per al dia 6 hi ha una proposta de Teatre Nu: els “Contes meravellosos” de Lola Anglada. Es tracta d’uns contes que a dia d’avui estaven pràcticament oblidats, que parlen sobretot de la llibertat que anhelen diversos personatges.  Hi participarà l’actor igualadí Biel Rossell Pelfort -actualment a la sèrie “Jo mai mai” que s’emet per TV3- i la capelladina Mariona Prat.

Les entrades per als 3 passis es poden comprar anticipadament a entrapolis.com. “Ma solitud” té un cost de 10 euros i 7.5 per als socis de La Lliga i “Contes meravellosos” un preu únic de 6 euros.

Darrera actualització: 31.01.2024 | 10:34