Aquest dimecres, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 00:00

Aquest dimecres a dos quarts de 8 del vespre, a través del canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades, es podrà seguir la sessió extraordinària del Ple, amb 5 punts a l’ordre del dia.

El primer punt és l’aprovació de les bases específiques reguladores per a l’atorgament d’ajuts socials per a activitats extraescolars esportives per a famílies residents a Capellades.

El segon és l’aprovació de les festes locals per a l’any 2022. El tercer és la modificació de l’ordenança fiscal número 13, amb la taxa per a parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d’ús públic i indústries del carrer i ambulants i rodatge cinematogràfic.

En el quart punt es donarà compte del decret de rectificació d’errors materials en la liquidació del pressupost 2020 de l’Ajuntament de Capellades.

El cinquè i darrer és l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Capellades i la Diputació de Barcelona per a la gestió integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Biblioteca El Safareig de Capellades.

La sessió començarà a les 7 de la tarda i es podrà seguir pel Canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 12:24