Aquest cap de setmana comença la Setmana de la Música

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 03:00

Aquest diumenge la tercera edició de la Setmana de la Música a Capellades s’estrena amb tres actes de cop.

El primer serà al matí, a les 12, amb l’exposició “1896-2016, 120 anys de formacions musicals a Capellades” que es podrà visitar al Saló Rosa de La Lliga.

En aquest mateix espai però a la Cafeteria, a la 1 començarà el Concert Vermut amb la Marina Freixas, organitzat des de la Societat La Lliga. Aquesta artista oferirà un concert íntim de veu i piano que interpretarà un gran repertori de versions actuals de pop-rock, balades i d’altres estils. Marina Freixas està considerada com una de les veus joves més escoltades a les xarxes socials.

La tercera proposta d’estrena de la Setmana de la Música és el Concert de Santa Cecília que es farà a l’església de Santa Maria amb l’Orfeó de Santa Coloma de Queralt i l’acompanyament a l’orgue de Josep Xaubet.

Sota la direcció de Frederic Prat es gaudirà d’un concert de polifonia coral, amb acompanyament d’orgue, que abarca obres del renaixement als nostres dies, alternant amb algunes peces per a orgue sol. Segons destaca el mateix programa de mà, serà “un concert amb estils contrastats i amb la interpretació d’una missa contemporània d’Eugène Butler que trenca els motlles habituals de les misses clàssiques polifòniques”.

El concert començarà a les 6 de la tarda a l’església de Santa Maria. L’entrada- a 5 euros- es pot adquirir a l’accedir al concert.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 14:43