Aquest cap de setmana Capellades acull un Mercat Figueter diferent

Dijous, 25 de febrer de 2021 a les 00:00

Tot a punt aquest segon diumenge de Quaresma per gaudir a Capellades d’una edició especial del Mercat Figueter.

Tal com explica el regidor de Cultura, “les actuals circumstàncies impedeixen, evidentment, la celebració d’un mercat amb parades omplint carrers i places i tot de gent anant amunt i avall, però no hem volgut en cap cas renunciar a celebrar d’una manera o altra la nostra Fira i hem programat un seguit d’espectacles i exposicions per tal que tothom, petits i grans, hi pugui trobar algun al·licient”.

Dissabte a les 8 del vespre el Teatre La Lliga acollirà la presentació del treball “Fang i núvols”, la primera proposta de Magalí & Manel Fortià.

Veu i contrabaix s’uneixen i interactuen dalt de l’escenari. Les fortes arrels jazzístiques que uneixen la Magalí i en Manel abracen, en aquest treball, un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies, que obren i tanquen l'àlbum. La proposta d'aquest duet consisteix en reformular les melodies, les formes i les claus rítmiques d'aquestes cançons mitjançant la frescor i el risc de la improvisació.

El diumenge a dos quarts d’1 del migdia, a l’esplanada gran, el Pot Petit farà un concert amb el seu darrer treball. Per anar-hi, igual que per al concert del dissabte, cal entrar a entrapolis.com i fer la reserva.

També en aquest cap de setmana hi haurà exposició de Playmobils per diferents espais de la vila. Es podrà gaudir amb diorames instal·lats a la plaça de Catalunya, la Biblioteca, la Farmàcia Sabater, l’Expert, el Racó de la Gràcia i el Xups.

Finalment, tal com s’ha fet en els darrers anys, hi haurà una atenció per al Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy. De moment no es podrà gaudir amb els pintors en directe, però si recuperar el fons de pintures que s’ha anat creant amb aquestes tres dècades de concurs. Algunes de les obres guanyadores es podran veure en una exposició que s’instal·larà al Mirador del Museu Molí Paperer del 27 de febrer al 21 de març.

Darrera actualització: 25.02.2021 | 10:13