Anuari de Capellades 2020

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

Aquests dies s’ha repartit per les llars capelladines l’Anuari de Capellades 2020, una revista on es recull el més destacat de la gestió municipal i de les notícies més rellevants d’aquest 2020.

Les persones que no l’hagin rebut, el poden trobar també físicament a la recepció de l’Ajuntament de Capellades, o a la pàgina web capellades.cat

En aquest número es va repassant les diferents notícies que han marcat l’agenda fins la Covid-19, com ara l’aprovació del pressupost municipal, la nova il·luminació de la Cinglera del Capelló, la creació del Consell de Dones i Persones LGBTI+ de Capellades o la continuació del projecte de l’Espai Jove.

També s’hi recull les mesures per la pandèmia dutes a terme durant el primer confinament i al llarg de l’any.

En imatges es recull alguns dels moments que han marcat aquests darrers mesos.

També es dona espai protagonista als capelladins que han marcat aquest 2020, destacant el Ton Argelich i el Ton Font que van rebre un homenatge a primers d’any.

El regidor de comunicació, Jaume Solé, destaca com “aquest any ha estat impossible treure el butlletí Casa de la Vila amb la periodicitat habitual i per això hem optat per tancar l’any i fer un recull del més destacat”.

Darrera actualització: 28.01.2021 | 12:09