ANOIA VERDA, especial residus persones positives

Dijous, 26 de març de 2020 a les 00:00

L’empresa Anoia Verda, que és l’encarregada de gestionar la recollida de residus Porta a Porta a Capellades, ha enviat una carta als seus usuaris per informar sobre la recollida especial per a persones positives per Covid-19.

Així, les persones positives, o bé en contacte amb un positiu, cal que es posin en contacte amb Anoiaverda per telèfon –689.714.713- o per correu electrònic a info@anoiaverda.cat, on ja se’ls informarà del protocol a seguir. A partir d’aleshores es farà servir un servei especial, amb un tractament de dades totalment confidencial. Si no es sol·licita, no es farà aquest servei especial. L’objectiu és reduir a zero el risc de contagi entre una persona infectada i els membres del seu habitatge i també amb el personal que treballa recollint els residus.

Cal recordar que arran de l’estat d’alarma la recollida Porta a Porta s’ha adaptat als protocols i mesures establertes des de Sanitat i Protecció Civil. La recollida de residus domèstics i comercials és un servei essencial que queda garantit tot i la situació actual. Tot i això ha calgut anul·lar alguns serveis no essencials com la recollida de voluminosos porta a porta, les deixalleries mòbils, l’atenció a les Oficines del PaP i el tancament de la Deixalleria.

Darrera actualització: 26.03.2020 | 13:13