Alimentació saludable a Cal Ponet de Capellades
Dijous, 24 de setembre de 2015
El passat dilluns, a Cal Ponet de Capellades, dins l'espai de la gent gran, va tenir lloc una xerrada sobre “Alimentació saludable” a càrrec de Geni Noguera, dietista de la Fundació Sociosanitària Sant Josep d'Igualada.
Darrera actualització: 10.01.2017 | 13:06
Es va parlar sobre les necessitats alimentàries, especialment en les persones grans, amb la dieta Mediterrània com a base.
Es va introduir també el concepte 30+5, que fa referencia al temps d'esport que és aconsellable realitzar i també a la quantitat i periodicitat dels aliments més recomanables per gaudir d'un envelliment saludable
. Noguera, però, va recordar que la prevenció sempre és el factor més important. Tot i això, va explicar que segons mostren alguns estudis, les persones grans s'alimenten millor que les joves, possiblement per l'estil de vida i per tenir el costum de cuinar més instaurat.