Agenda d’activitats de la Biblioteca El Safareig per aquest mes d’octubre

Dijous, 13 d'octubre de 2022 a les 00:00

Tot el mes d’octubre la Biblioteca El Safareig proposa activitats per als dimarts: S’ha començat el dia 4 amb un club de lectura adult obert a tothom, on amb molt bona participació Àngels Santacana va comentar l'obra "Mar i cel", d'Àngel Guimerà.

Aquest dimarts 11 hi haurà una activitat familiar a les 6 de la tarda amb un taller d'escultures mòbils i jocs d'equilibri a càrrec de Catàrtic. Es recomana que els infants tinguin més de 6 anys. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades.

Per al dia 18 a les 17.30 hi haurà titelles amb els conte "La fada de les dents", de la companyia Mai Tant Teatre. També cal inscripció prèvia.

El dimarts 25 a les 6 de la tarda, també amb inscripció prèvia, es farà el Club de Lectura Petits Lectors -per a nens i nenes de 6 a 9 anys- amb el llibre "Un somni fet realitat".

La darrera proposta és per al dijous 27 d'octubre, per tancar el mes de la salut mental. Es farà la xerrada "Adolescència. Canvis i gestió de les emocions" amb la psicòloga juvenil Cristina Estrada.

Darrera actualització: 13.10.2022 | 11:36