Activitats joves per aquest estiu

Dijous, 7 de de juliol de 2022 a les 00:00

Aquest mes de juliol el jovent de Capellades té un seguit de propostes per gaudir, organitzades des de les àrees d’esports i joventut de l’Ajuntament de Capellades.

La primera d’elles és l’entrenament que es farà tot el mes de juliol, els dilluns i dijous, a les 5 i quart, a la Font Cuitora. Al llarg d’una hora es farà un entrenament funcional de Crossfit.

Ara com ara són obertes els inscripció per al dia 13 de juliol amb un Taller de Twerk que es farà a Font Cuitora, de 5 a 7. Les activitats seran sempre gratuïtes, però caldrà fer inscripció prèvia ja sigui a través del codi QR dels cartells o bé a través de la pàgina de joventut d’instagram.

Ara mateix tothom també pot apuntar-se al Taller de batucada amb Estridents, previst pel 20 juliol a les 7 de la tarda, a la Font Cuitora.

Finalment per tancar el mes els dies 29, 30 i 31 de juliol hi haurà un Torneig de Vòlei-Sorra a l’esplanada gran del Capelló.

També en el mes de juliol es farà noves edicions de la Piscina Nocturna. La primera, el divendres 15 de juliol de 8 a 12 de la nit, a la Piscina Blava amb entrada gratuïta per a tothom.

Darrera actualització: 07.07.2022 | 09:24