Activitats de la Piscina Blava per aquest estiu

Dimecres, 29 de maig de 2019 a les 01:00

Aquest diumenge jornada de portes obertes per inaugurar la temporada d’estiu de la Piscina Blava de Capellades.

Al llarg de les diferents setmanes els usuaris de la piscina podran anar gaudint de diverses activitats, a banda del bany, que es podrà fer fins al 16 d’agost des de les 11 del matí fins les 8 del vespre i a partir del dia 17, de les 11 a les 7 de la tarda. Per accedir dins l’aigua, s’ha posat una escala que afavoreix l’entrada i la sortida.

Aquest any s’ha reforçat el Wifi que tindrà una cobertura més àmplia i per a totes les zones de la instal·lació.

La primera de les activitats serà la fase final de la Lligueta de Frontó que es farà el cap de setmana del 8 i 9 de juny.

Seguidament començarà la proposta de la “Piscina Nocturna”,  el divendres 28 de juny, fins la mitja nit. Al juliol es repetirà els dies 5 i 12 i a l’agost el dia 3.

També es repetirà el Torneig de Frontó que començarà el divendres 5 de juliol.

El dia 14, nou “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, amb una festa d’inflables que omple la piscina gran.

Tot el mes de juliol els més petits podran aprendre a nadar amb els habituals cursets de natació. Els qui vulguin posar-se en forma tenen una nova edició de les classes d’”Aiguagim”, que es fan de manera gratuïta i sense inscripció els dimarts i dijous de 7 a tres quarts de 8 del vespre.

Com a novetat, destaca els matins de dijous quan es farà ioga de 10 a 11,  aquí sí amb inscripció prèvia.

Tota la temporada de bany els usuaris tindran Bibliopiscina, un espai que permet gaudir de diferents lectures dins el recinte.

Darrera actualització: 31.05.2019 | 09:40