Actes previstos a Capellades en solidaritat amb La Marató de TV3

Dijous, 5 de desembre de 2019 a les 00:30

Capellades col·labora un any més amb La Marató de TV3, amb tot d’iniciatives diferents que tenen el mateix objectiu: recollir diners per destinar-los a investigació.

La primera proposta ha estat el concert del Cosmos Quartet d’aquest diumenge que ha servit per tancar la tercera edició de la Setmana de la Música organitzada des de l’Ajuntament de Capellades. La recaptació de totes les entrades que es varen vendre -1.017’56 euros- ingressa íntegrament al compte solidari que s’ha obert per col·laborar amb La Marató.

També es farà el mateix amb les altres propostes previstes, com ara la venda solidària de llibres -a 1, 2 i 3 euros- de la Biblioteca El Safareig. Aquesta iniciativa -del 9 al 14 de desembre- va començar fa pocs anys i mica a mica s’ha anat consolidant entre els usuaris, igual que els Jocs populars solidaris i les activitats en família que novament proposa l'Esplai Aliret per al dissabte 14 de desembre a les 4 de la tarda a la plaça Verdaguer.

D’altra banda, l’any passat va començar i enguany es repetirà el Festival de dansa de l'Escola Dance & Fun de Capellades, que comptarà amb la participació de més de 120 alumnes. Tota la recaptació íntegra que es tregui, a l’actuació del dissabte 21 a dos quarts de 7 de la tarda al Pavelló Poliesportiu, serà per a La Marató 2019. El mateix dia també es farà el sorteig de la panera solidària plena dels productes donats des de Capellades Comerç. Tots els diners dels números que es venguin també es destinaran a la mateixa causa.

 

Darrera actualització: 04.12.2019 | 12:03