Actes de Festa Major dilluns 15 d’agost

Dilluns, 25 de de juliol de 2022 a les 00:08

Capellades celebra la seva festa major al voltant de la Mare de Deu d’Agost.

Per això el dia 15, després del Toc de matinada amb els grallers i tabals de Capellades pels carrers de la vila, comença a les 11 l’ofici solemne de Festa Major a l’església de Santa Maria. En acabar es farà el Ball dels Gegants, Gegantets i l’Esbart Dansot.

La cultura popular seguirà a la Font Cuitora, on començarà el Matí de Cultura Popular i tradicional que comptarà amb la participació de les entitats locals i uns convidats comarcals.

Per la tarda els nens i nenes tenen una nova cita, a les 6, a plaça de la Infància Aquí es presentarà l’espectacle familiar “The full Hause” de la Cia. Electrico 28.

Una hora més tard, a la plaça de Catalunya, sardanes amb la Cobla de l’Orquestra Costa Brava.

El dia 15 també es tradicional fer el Partit de futbol de Festa Major, que serà al Camp Municipal a les 19.30, entre el CF Capellades i el CE Riudebitlles.

Per la nit es podrà triar entre el Concert al jaciment de l’abric Romaní que començarà a les 10 amb Tarta Relena, el Concert i ball de Festa Major que es farà a les 10.30 a la Piscina Blava amb l’Orquestra Costa Brava i la Nit Jove amb la Festa Flaix i els DJ’s Edgar Manchado i Jaume Riu.

 

Darrera actualització: 09.08.2022 | 13:12