Acte de reconeixement als bombers voluntaris de Capellades

Dilluns, 16 de de maig de 2022 a les 00:00

Ahir diumenge es va fer al Teatre La Lliga a Capellades l’acte de lliurament de les medalles de reconeixement d’or, argent i bronze, pels anys de servei del membres del cos de bombers voluntaris de Capellades.

La trobada es va fer al Teatre La Lliga de Capellades amb els bombers, els seus familiars i la representació institucional. L’acte, conduït per Rafel Saiz, va començar amb els parlaments del regidor de Governació en representació de l’Ajuntament de Capellades, Jaume Solé; del Cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Joan Rovira; del Cap del Parc de Capellades, Jordi Batet i del Cap de l’Àrea d’Operacions, Moisés Galán.

Tots varen coincidir en destacar la importància que tenen a Catalunya els cossos de bombers voluntaris, en l'agraiment a tots els voluntaris i en l'inestimable suport de les seves familias. També es va recordar com des de la seva creació, el Parc de Capellades sempre ha format part del teixit associatiu de la nostra vila.

Va esser un acte molt emotiu, on es va recordar amb una projecció de fotografies la història en imatges del Parc i els seus components.

Durant l'acte es va entregar 2 Medalles de Bronze pels 20 anys de servei a Jordi Coca Dalmau i a Toni Marlès Díaz. Pels 25 anys de servei es va entregar 2 Medalles d’Argent a Lluc Serra Mir i a Félix Gonzalez Tarrida. Finalment, pels seus 35 anys de servei es va entregar 3 Medalles d'Or a Ramon Mora Carbonell, Quim Fusté Torra i Marcel·lí Batlle Serra. Aquesta és la primera vegada que al Parc de Bombers de Capellades s'entrega aquestes medalles.

Darrera actualització: 16.05.2022 | 11:11