Abans de Festa Major, La Prèvia

Dilluns, 25 de juliol de 2022 a les 00:10

Del 6 al 17 d’agost Capellades oferta moltes propostes per celebrar la seva Festa Major. Els actes que van del 6 al 13 es coneixen com La Prèvia.

La primera proposta de Festa Major arriba de la mà de la Festa Major Popular, amb la pintada al carrer de Garbí del mural de la FMP que es farà a les 10 del matí. Per la tarda, a dos quarts de 7 de la tarda, començarà la cursa d’orientació familiar de la FMP.

El diumenge 7 a les 6 són els Amics de l’Orgue qui proposen a l’església de Santa Maria, el Concert d’orgue de Festa Major “Memòria i gratitud”, en record dels germans Freixas Vivó i del Josep Xaubet.

També cal destacar la reedició d’una activitat que l’any passat va tenir molt bona acollida: les visites per la Cinglera del Capelló.

Enguany es proposa fer una visita comentada per la Cinglera, els dies 6, 7,8,9,10, 11, 20, 21, 27 i 28 d’agost o bé el 3 i 4 de setembre. S’ha habilitat 3 horaris: les 21.30, les 22.15 o les 23h. Per assistir-hi cal comprar els tiquets  - 5 € per persona- a entrapolis.com

Se seguirà el dijous 11 a les 21.30 amb el sopar popular “Asado de Festa Major” (cal comprar els tiquets prèviament) que es fa a la plaça de la Bassa i que acabarà amb el concert de la C-15 Jazz Band.

El divendres 12 es comença amb un vermut de glossa i corrandes amb la Núria Casals, el Ferriol Macip i el Marcel Marimon a la terrassa de La Lliga. Serà al Pati de La Lliga on es reeditarà el Capvespre d’Art -ja sisena edició - que organitzen conjuntament El Taller, la Societat La Lliga i l’Ajuntament de Capellades. Hi participaran prop de 40 artistes variats, tots de la vila, que presentaran molta variació artística a partir de dos quarts de 7 del vespre.

I a les 10 de la nit torna el Correfoc infantil amb més d’una vintena de dimoniets i dimonietes cremant Capellades. Dimonis de Kp ha organitzat aquesta proposta que sortirà de la plaça de la Bassa i acabarà a la plaça de Catalunya. Per participar-hi es recomana anar convenientment vestit, amb roba de cotó que protegeixi tot el cos.

Finalment per acabar el divendres a la plaça de la Bassa es farà el Concert de la FMP amb Blackfang, Jazzwoman i DJ Ivannox Selectah.

Per al dissabte 13 La Prèvia té una agenda ben carregada. A les 12 del migdia s’inaugura l’exposició “Neanderlive” que es farà a Les Voltes de Casa Bas. Casi simultàniament, a les 12.30, Clown Bergamotto portarà l’espectacle On the Road pel carrer Major de la vila. La mateixa companyia farà l’espectacle per a les famílies a partir de les 6 de la tarda a la plaça del Consell d’Infants (plaça de Sant Miquel), anomenat “Party Time”.

A la 1 del migdia, a la Font Cuitora, Concert vermut organitzat per Lemon Day amb el grup Telewawachi kilili.

Per la tarda ja s’anirà tancant La Prèvia per entrar de ple a la Festa Major. Així, a ¾ de 10 de la nit, es farà a la plaça de la Bassa el Pregó mapping de Festa Major amb l’Eudald Carbonell i l’equip d’arqueòlegs de l’Abric Romaní.

Seguidament, a les 10 de la nit, a la plaça de Catalunya, començarà el Sopar Bingo/Disco de les entitats: Gegants, Club de Futbol Capellades, Capellades Hoquei Club i Club de Futbol Sala.

Per acabar el dia la FMP proposa el Concert de la FMP amb Milenrama i els Eterns a la plaça de la Bassa.

 

Darrera actualització: 25.07.2022 | 12:52